O podjetju

TAHER d.o.o. – Proizvodnja, Servis in Inženiring

Podjetje TAHER je specializirano za proizvodnjo, servisiranje in obnovo signalnovarnostnih in drugih naprav, ki služijo za nemoteno delovanje železniškega prometa.
Poleg železniškega programa nudimo tudi razrez vseh vrst materialov z abrazivnim vodnim curkom.

Izdelujemo tipske in tudi vse druge nestandardne izdelke, ki jih ni mogoče dobiti v splošni prodaji. V podjetju TAHER vedno radi prisluhnemo vašim željam in potrebam ter se prilagodimo zahtevam glede načina izdelave in vgradnje. Istočasno pa se trudimo najti poti do rešitve problemov na osnovi izkušenj, ki smo si jih v vseh letih delovanja pridobili.
Trudimo se, da z uporabo pravih materialov ter pravilno in natančno obdelavo le teh, dosegamo kar najvišjo raven kvalitete izdelkov.
Podjetje TAHER sodeluje z mnogimi domačimi in tujimi poslovnimi partnerji s pomočjo katerih ponavadi rešimo vsakršne težave, tudi takšne, ki se včasih zdijo nerešljive.
Podjetje TAHER se lahko pohvali s svojo lastno proizvodnjo, s katero se trudimo obdržati kvaliteto, znižati stroške in skrajšati čas izdelave naših izdelkov. Vse to pa nam omogoča, da smo konkurenčni.
Naša paleta izdelkov je velika in jo sproti dopolnjujemo, tudi glede na želje naših zadovoljnih naročnikov.
Naročene izdelke izdelamo po naši ali po naročnikovi dokumentaciji. Izdelamo in dobavimo lahko naprave v celotnem sestavu ali pa izdelamo samo določeni sestavni del, ki se uporabi za zamenjavo ali dopolnitev na že obstoječih napravah.
Za vse naše izdelke nudimo tudi servis in nadomestne dele.
Podjetje TAHER je manjše podjetje, to pa nam omogoča večjo fleksibilnost in kratek odzivni čas.